Sweden Hotels Nyheter

Läs årets 3e nummer av Sweden Hotels Magazine på alla hotell!

Läs årets 3e nummer av Sweden Hotels Magazine på alla hotell!


Brynolf & Ljung
[2015-11-16] Nu kan du läsa Sweden Hotels Magazine på alla Sweden Hotels runtom i landet.

Artisten, varumärket, entreprenören – möt mångsysslaren Petter
För ett drygt år sedan bjöd Sweden Hotels in talaren Petter på Sweden Hotels Gala, för att prata varumärkesbyggande. Det var ett fantastiskt möte med en artist som jag till dess mest hojtat ”Såklart” till. Han är en sann entreprenör, och läs vad han brinner för i dagsläget.

Det är inte första gången vi skriver om illusionister och magiker i Sweden Hotels Magazine. Trolleri är något som fascinerat människan i årtusenden. Brynolf & Ljung är dock inte som andra inom sitt skrå. Inga lådor, inga kaniner och inga svarta hattar. Jonas Ljung säger att trolleri kan vara roligt som en komedi eller spännande som en thriller. Och orsaka att världsbilden faller samman. Den nya showen på Berns låter som en erfarenhet man inte bör missa!

Bland hotellen i Sweden Hotels finns det några som sticker ut lite extra. Dels skriver vi om Årets Sweden Hotels – Hotel Continental i Halmstad - i denna tidning, dels om familjen Roser som är giganter inom catering både i Sverige och i utlandet. Missa inte mingelbilderna från Sweden Hotels Gala, och alla fantastiska vinnare i de 12 priskategorierna inom Sweden Hotels Awards.

Bläddra i tidningen här
Sweden Hotels - de personliga hotellen | c/o Best Western, Landsvägen 50A, 172 63 Sundbyberg | Tfn: +46 771-777 800 | info@swedenhotels.se | SMS-bokning 0769-48 48 00