Sweden Hotels Nyheter

En högklassig konferensanläggning i Tylösand

En högklassig konferensanläggning i Tylösand


Glada vinnare från Tylebäck
[2016-09-23] Tylebäck Hotell & Konferens prisas för sitt vinnande konferenskoncept, och tog hem priset Årets Konferensanläggning 2016 av Sweden Hotels.

Mycket har hänt på Tylebäck i år. I maj anslöt man till hotellkedjan Sweden Hotels, och redan i september har stammisar och gäster röstat fram hotellet till Årets Konferensanläggning 2016.

- Som nytt hotell i Sweden Hotelsfamiljen känns det väldigt stort att bli utsedda till årets konferensanläggning, säger Mats Petersson som driver anläggningen. Utmärkelsen visar att vi har ett bra koncept och den ger oss ny inspiration och ännu mer energi till det fortsatta arbetet med att utveckla Tylebäck Hotell och Konferens.

Hotellet ligger i ett vackert naturområde i Tylösand, och de berömda stränderna ligger endast 300 meter bort. Likaså finns Halmstads bästa golfbanor inom några minuter.

Hotellet är trestjärnigt, har 69 hotellrum samt 9 konferenslokaler för upp till 150 deltagare. Restaurang, ett stort gym, yogasal och Salong Må Bra med sköna behandlingar kompletterar denna högklassiga konferensanläggning.

Motiveringen lyder: ”Hotellet är nytt inom Sweden Hotels och har på kort tid visat att kombinationen av vacker miljö och spännande aktiviteter är ett vinnande konferenskoncept som uppskattas av företag och gäster. Årets Konferensanläggning 2016 tilldelas Tylebäck Hotell & Konferens i Halmstad.”

– Tylebäck är en fantastiskt fin anläggning, och det är oerhört roligt att våra stammisar och gäster på så kort tid tagit den till sina hjärtan, säger Jenny Bänsch Larsson, styrelseordförande på Sweden Hotels. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Mats och hans härliga team.
Sweden Hotels - de personliga hotellen | c/o Best Western, Landsvägen 50A, 172 63 Sundbyberg | Tfn: +46 771-777 800 | info@swedenhotels.se | SMS-bokning 0769-48 48 00